Er Assistans logotyp
Er Assistans
i Mellansverige AB

Vill du prata med oss?

019-609 06 50

Hitta till oss

Se karta

Jobba hos oss

Ett jobb där du gör skillnad

I vår vision säger vi att våra medarbetare gör Er Assistans till Sveriges bästa assistansanordnare. Det gör att vi lägger mycket tid på att hitta rätt medarbetare till våra uppdrag.

Vi tror att människor som verkligen tycker om sitt yrke gör ett bättre jobb. Och gör man ett bra jobb så trivs kunden. Vi söker därför personer med kompetens, erfarenhet och hjärtat på rätta stället som vill vara med och göra skillnad för en annan människa.

Välkommen att jobba som personlig assistent hos oss!

Människor gör sig redo att utöva motorsport

Vill du jobba hos oss?

Tjänst
Plats
Sista ansökningsdag
Personlig assistent Trollhättan
Trollhättan
2021-01-14
Personlig assistent Kristianstad
Kristianstad
2021-01-14
Personlig Assistent till man i Örebro
Örebro
2021-02-28
Personlig assistent till kvinna i Örebro
Örebro
2020-12-31
Personlig Assistent i Kumla
Kumla
2020-12-31

Inget ledigt jobb för dig? Skicka spontanansökan

Du är vår viktigaste resurs

Vår målsättning är att våra kunder ska kunna leva ett så självständigt liv som möjligt. Det innebär att du som personlig assistent måste ha stor respekt för den funktionshindrades behov av privatliv samtidigt som du assisterar denne person i hans eller hennes vardag. Detta kräver lyhördhet och förmåga att samspela med den funktionshindrade och hans eller hennes anhöriga, arbetskamrater, vänner och andra människor runt omkring.

Våra assistenter och våra anställda i administrationen är vårt företags främsta resurs. Respekt, diskretion och tystnadsplikt är viktiga hörnstenar i vår verksamhet. Som personlig assistent har du tystnadsplikt under anställningen men också sedan anställningen upphört.

Kontinuerlig utbildning

När du blir anställd hos Er Assistans får du introduktion på din arbetsplats. Vi erbjuder ett flertal kurser inom olika områden t.ex. lyfttekning, HLR, LSS grundutbildning m.m. varje år.
Mer anpassad utbildning köps in efter behov.

Avtal som ger trygghet

Vår arbetsgivareorganisation heter KFO och vi följer det kollektivavtal som finns mellan KFO och Kommunal. Som anställd hos oss omfattas du av en rad avtalsförsäkringar som exempelvis ersättning vid olycksfall, avtalspension, trygghetsförsäkring vid arbetsskada samt grupplivförsäkring.

Kontakta oss

Adress

Orvar Bergmarks plats 1, 702 23 Örebro
Kungsgatan 57, 461 34 Trollhättan